Eget tacokrydder - matogkunst365
15991
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15991,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_grid_1200,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

eget-tacokrydder

About This Project

img_20160923_0807211

 

Skal du gjøre EN forandring for å spice opp fredagstacoen, er det denne; hjemmelaget tacokrydder. Det er bedre, billigere og mer ekte enn det du får i butikken. Det vil blant annet si at det IKKE er tilpasset norske ganer 🙂

 

Det er mange typer krydder og du har kanskje ikke alle. De er å få i alle matvarebutikker med litt utvalg, men billigst og enklest er det å kjøpe dem på en innvandrer butikk. De har alt av krydder.

Husk at dette er noe helt annet enn det du kjøper i ferdige pakker i butikken, MYE sterkere og derfor veldig drøyt. Begynn med 1 ts til 1/2 kg kjøtt/fisk og prøv deg frem derfra. Du har kanskje lagt merke til at det ikke inneholder hvitløk. Jeg liker ikke hvitløkspulver, synes det smaker emment. Så jeg har heller fersk hvitlkøk i selve retten.

 

Bare bland alle krydderne i en bolle. Så har du blandingen over i et glass eller en krydderboks. Ferdig og klar til bruk. Og nå har du til en del omganger.

 

Happy taco!

4 ts chilipulver

2 ts malt spisskummin

1 ts paprikapulver

2 ts chiliflakes

1 ts løkpulver

3 ts salt

1 ts malt koriander

1 ts oregano

Category
Tex-mex