Om meg - matogkunst365
15301
page-template-default,page,page-id-15301,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_grid_1200,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

om-meg

Lokalmat Vestfold

Hei Du, jeg heter Karin, bor og jobber i Larvik der jeg har mitt supre produksjonskjøkken. Jeg er er en av de heldige som har hovedinteressene mine, MAT OG KUNST, som levebrød.

Lokalmat Vestfold startet som Lokalmat Sandefjord, for jeg bodde i Sandefjord da jeg startet firmaet mitt. Det er nå snart 3 år siden og nå begynner det å ligne noe. Jeg har faste forhandlere, deltar på Bondens Marked og er veldig fornøyd med fremdriften. Mannen min, Odd Arild, er min beste hjelper og inspirator. Han har masse gode ideer og det er han som lager de fine eskene til gavepakkene.

Jeg har alltid vært over middels interessert i mat og smak, og hadde lyst til å jobbe med det. Ideen var å samarbeide med bønder og gartnerier og lage produkter med lokale råvarer de produserer. Som blant annet honning fra Nordre Bergan Gård og tomater fra Skisaker Gartneri.

Og jeg er opptatt av å høste selv. Alt spiselig som vokser ute i naturen vår, er en ressurs som bør tas vare på. Enten det er ramsløk, urter, bær eller sopp. Det er økologisk og bærekraftig og noe alle har lov til.

Og jeg deler gjerne, både oppskrifter på å lage produkter, eller hva de kan brukes til. Lurer du på noe, eller har innspill, så send meg en mail og jeg lover å svare deg. Takk til alle som følger meg og takk til DEG som liker produktene så godt at du kjøper dem!